TeamBonding

Image style=

Korporativno kuvanje

Image style=

Chef's table

Korporativno kuvanje

TeamBonding je team building u pripremanju hrane. Generalno, to nije nova ideja, jer u Skills-u to radimo već dvanaest godina. Ono što je novo i drugačije jeste veće druženje jer zaposleni treba da osmisle način predstavljanja svog tima, uključujući i kreiranje brendinga odnosno kecelje, kape, slogane i jelovnik. Standardni teambuilding traje jedan do dva dana, dok ovde timski rad traje barem mesec dana. U tom periodu timovi se dogovaraju i razmenjuju ideje u vezi sa promocijom i samim događajem. Mnogi timovi u tom periodu i praktično ’vežbaju na roštilju’, tako da je timski rad značajno unapređen. Umesto jednog, sada im team building traje više od 30 dana, a to je ujedno i više od mesec dana druženja i bližeg upoznavanja sa kolegama. Sam naziv potekao je iz činjenice da na piće ili kafu možete ići sa bilo kim, dok na ručak i večeru idete sa onima sa kojima ste bliski. Odatle i taj naziv - TeamBonding, koji smo, kao i ceo projekat, zaštitili pod tim imenom.

Chef's table

E ovo je nešto zaista novo i posebno! Ukoliko volite kuvanje, druženje, inovativnost i edukaciju, ovo je prava stvar za vaš tim! Međutim, ovo nije obično kuvanje, ne, ne… Ovde pravi Šef, neko od poznatih eminentnih stručnjaka kuva sa vama. Beskrajno zanimljivo!

Ovo je prilika da kroz kuvanje, ujedno se družite sa kolegana, upoznate i pitate prave stručnjake, naučite nešto novo, pokažete šta znate a onda i objavite na društvenim mrežama kako ste se dobro zabavili.

Ko su šefovi koji dolaze?

Kroz naše dvadesetogodišnje iskustvo u organizovanju različitih događaja, kao i kroz aktivnosti Asocijacije Autentičnih Hedonista, imali smo priliku da saradjujemo sa vrhunskim šefovima, koji su svoje iskustvo sticali po belom svetu. Ovo je prilika da vidite kako i zavirite u svet profesionalnog kuvanja!

Hvala vam što se interesujete za nas. Za više informacija kontaktirajte nas na broj 011 22 82 183.