Kako radimo?

Skills team building

Lako, lepo, sa uživanjem!

Svaki team building se sastoji od probranih igara. Nakon svake igre naš trener radi fasilitaciju gde svaki tim uviđa šta su uradili dobro i da daje predloge kako je sve moglo da se uradi brže, bolje, lakše. Uglavnom su sve igre takmičarskog karaktera. U okviru igara prensimo principe poslovanja sa realnog tržišta. Svaka igra razvija određene veštine kao što su komunikacija, poverenje, kreativnost, rukovođenje, upravljanje vremenom i sl.

Naše team building aktivnosti predstavljaju široki spektar timskih aktivnosti, igara i vežbi, dizajniranih da razviju glavne atribute uspešnog timskog ponašanja. Funkcije našeg team buildinga su da motivišu, zabave, približe članove tima jedne drugima, i što je najvažnije, uvek su predstavljene na lepršav, pitak a ipak izazovan način.

Ukratko, one su nastale ukrštanjem igre, kviza, treninga, vikenda van kancelarije i radionice. Njihova nemerljiva prednost je što nikada ne liče na obavezan deo posla! Team building nije psihoanaliza, niti savetovalište, ni turističko putovanje. Ukratko, možemo ga opisati kao ekskurziju za odrasle! Šta možemo da primetimo na slikama sa naših team buildinga? Oči im sjaje! Mi obezbeđujemo sjaj u očima! Važno pravilo za uspešan teambuilding: Obavezno se zabavite! Zabava za povećanje produktivnosti cele kompanije i razvoj dobrih međuljudskih odnosa! 

Hvala vam što se interesujete za nas. Za više informacija kontaktirajte nas na broj 011 22 82 183.